PhaseStrong

Je gegevens wissen

PhaseStrong heeft geen account, en wij hebben van wat je in de app bijhoudt geen kopie op een server: het staat op je telefoon en, als je de automatische back-up van je telefoon aan laat, in de eigen back-up van je telefoon in je Apple- of Google-account. Je wist het zelf, in de app, meteen; oudere back-ups vervangt je telefoon na verloop van tijd, of je verwijdert ze in je Apple- of Google-instellingen.

Waar je gegevens staan

Alleen op je telefoon, in de versleutelde database van de app (in de versie uit de App Store / Google Play). Ze worden nooit naar ons of naar een server geüpload — wij hebben geen kopie. Ze verlaten je telefoon alleen als jij dat beslist: een exportbestand dat je deelt, trainingen die je aan je agenda toevoegt of een boodschappenlijst die je in Herinneringen bewaart. De eigen back-up van je telefoon kan ook een versleutelde kopie bewaren in je eigen Apple- of Google-account (standaard aan; je kunt het uitzetten via Jouw gegevens & privacy) — wij hebben daar geen toegang toe.

Je gegevens worden nooit naar ons gestuurd, maar de eigen back-up van je telefoon kan ze bewaren — in JOUW Apple- of Google-account, waar wij geen toegang toe hebben en waarvan wij geen kopie hebben. De automatische back-up van je telefoon staat standaard aan; je kunt hem uitzetten via Jouw gegevens & privacy. iPhone: de versleutelde database zit in je iCloud- of computerback-up. Met de instelling aan staat de sleutel die hem opent in de iCloud-sleutelhanger van je Apple-account — end-to-end versleuteld, dus zelfs Apple kan hem niet lezen — en komt hij terug op een nieuwe iPhone die vanuit een iCloud-back-up wordt teruggezet (iCloud-sleutelhanger moet aanstaan); hij gaat ook mee met Snelle start of een versleutelde computerback-up. Zonder iCloud-sleutelhanger brengt een iCloud-back-up op een nieuwe iPhone de gegevens mee maar niet de sleutel, omdat Apple het sleutelhangerdeel van een iCloud-back-up gekoppeld houdt aan de oorspronkelijke iPhone. Android: de versleutelde database en een kopie van de sleutel gaan alleen in je Google-back-up als die end-to-end versleuteld is met je schermvergrendeling (geen schermvergrendeling, geen back-up), of in een directe overdracht naar een nieuwe telefoon; daarvoor staat die kopie van de sleutel in de privéopslag van de app op deze telefoon. Met de instelling uit verlaat de sleutel deze telefoon nooit. Hoe dan ook kun je via Jouw gegevens & privacy een versleutelde back-up met wachtwoord maken en die op een andere telefoon terugzetten — hij wordt samengevoegd met wat er al staat, nooit overschreven.

Alles wissen

  1. Open PhaseStrong en ga naar Instellingen.
  2. Tik op Verwijder al mijn gegevens.
  3. Bevestig.

Dit wist alles op deze telefoon definitief — profiel, cyclus, check-ins, trainingen, voedingsdagboek, metingen en instellingen — en verwijdert de agenda-items en Herinneringen die de app aanmaakte. Je store-abonnement verandert niet (zeg het op in de App Store of Google Play). Kopieën die al in de eigen back-up van je telefoon staan, worden hier niet gewist — ze blijven tot je telefoon die back-up vervangt of je hem verwijdert in de instellingen van je telefoon. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Alleen een deel wissen

Onder Instellingen → Jouw gegevens & privacy kun je alleen bepaalde categorieën wissen (Alleen een deel van je gegevens wissen) of je toestemming intrekken — intrekken wist je gezondheidsgegevens.

Voordat je de app verwijdert

Als je de app verwijdert, wordt de database gewist, maar niet de trainingsafspraken en herinneringen die de app aan je Agenda- en Herinneringen-apps heeft toegevoegd. Gebruik Verwijder al mijn gegevens voordat je de app verwijdert.

Je abonnement en aankoopgegevens

Je gegevens wissen zegt geen abonnement op — zeg het op in de App Store of bij Google Play. Apple en Google bewaren hun eigen aankoopgegevens volgens hun privacybeleid.

Verzoeken per e-mail

Kun je de app niet meer openen (bijvoorbeeld omdat je je telefoon kwijt bent) of heb je een vraag, mail dan naar support@phasestrong.app. Wij hebben geen kopie van wat je in de app bijhoudt, dus we kunnen het niet op afstand wissen; we beantwoorden elk verzoek gratis binnen 45 dagen.

Beleid